Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Digitale TV van Tele2 voor 5 euro per maand

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

Tele2 start vandaag met een nieuwe campagne 'Digitale Televisie van Tele2 voor 5 euro per maand'. Het betreft interactieve TV dat alleen te verkrijgen is in een 3-in-1 pakket. Na een jaar verandert de prijs van Digitale Televisie naar 10 euro per maand. 

Het is een nog gunstiger aanbod dan de actie die tot vandaag gold waarbij men 45 euro korting kreeg in het eerste jaar. Televisie, Internet & Bellen kost nu het eerste jaar 34,95 euro, daarna 39,95 euro per maand. De digitale decoder is gratis in bruikleen. Het 3-in-1 pakket is ook uitbreidbaar met o.a. HD, Harddiskrecorder, Film 1, Sport1 of Eredivisie Live. Hiervan blijven de prijzen onveranderd. 

Totaalwijzer
Met dit aanbod blijft Tele2 op de eerste plek in de TOP 5 goedkoopste Totaalpakketten.

Meer info en online aanmelden: Tele2 Digitale TV + internet + Bellen 

Geactualiseerd: maandag 30 augustus 2010

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.