Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vergelijk alle deals
Vergelijk alle
Black Friday
deals
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten morgen vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Digitelevisie.nl als beste beoordeeld

Leestijd: 2 minuten

Digitelevisie.nl komt als beste Nederlandse  digitale tv vergelijker uit de bus. 'Wat Digitelevisie erg goed doet, is direct beginnen met een TOP 5 digitale televisie op jaarbasis te vertonen'. Dit schrijft Arjan Wiertz  in de vernieuwde SatellietGids.

Na vier jaarboeken is de SatellietGids sinds deze week als magazine verkrijgbaar. In het blad zijn de ontwikkelingen te volgen van digitale satelliettelevisie in Nederland en België. Met name gericht op de meer dan 800.000 Nederlanders die tv kijken via de Astra-satelliet van aanbieder CanalDigitaal. Het 6x per jaar verschijnende magazine  heeft in het eerste nummer ondermeer digitale televisie vergelijkingssites vergeleken. 

Volledigheid, keuzemogelijkheden en accuratesse
Onderzocht werd op volledigheid, keuzemogelijkheden en accuratesse. Digitelevisie.nl kreeg het hoogste cijfer (8) voor volledigheid. Ook wat betreft algemene indruk scoort deze vergelijkingssite beter dan de andere Nederlandse sites. De accuratesse laat in de ogen van de onderzoekers nog iets te wensen over. 

Wat naar hun mening wel weer goed wordt weergegeven, is het standaard analoge abonnement voor kabeltelevisie. "Zo kan de bezoeker in één oogopslag zien dat een gratis digitaal pakket bij een kabelexploitant feitelijk niet bestaat."  Als Digitelevisie zorgt voor iets meer accuratesse (ook alle CanalDigitaalpakketten publiceren bijvoorbeeld, net zoals bij Ziggo) én als de Zenderwijzer uitgebreid wordt, stuurt de Satellietgids zijn lezers met een gerust hart naar Digitelevisie.nl! 

Lees het volledige onderzoek in de Satellietgids dat voor € 5,95 in de boekhandel ligt. 

Geactualiseerd: vrijdag 5 februari 2021
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie