Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Driekwart Nederlanders wil inhuldiging kijken

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Ruim driekwart van de Nederlanders is van plan de inhuldiging op televisie te gaan kijken, bijna de helft vindt de inhuldiging zelfs een reden om thuis te blijven en het spektakel op tv te zien. Bijna 7 op de 10 Nederlanders verwacht dat de inhuldiging van prins Willem-Alexander tot koning, op 30 april, het meest memorabele Oranje TV-moment wordt. Dat blijkt uit een peiling in opdracht van KPN. 

Grote schermen in 13 steden
Bijna 60% van de Nederlanders beschouwt de inhuldiging als een moment dat ze gezien moeten hebben. Met grote schermen in 13 steden grote schermen en ‘KPN Konings TV’ hoeft niemand de inhuldiging te missen. Daarmee kunnen Nederlanders, tijdens de grootste gebeurtenis van het jaar, televisie kijken zoals het hen uitkomt. Dus niet alleen thuis, maar ook op straat met andere feestvierders.

Indruk hoe Nederlanders de inhuldiging zien:
https://www.youtube.com/watch?v=OTnePIW-8A8&feature?=youtu.be

KPN Konings TV ook op Interactieve TV (Online) van KPN 
Mensen met Interactieve TV van KPN die thuisblijven of de uitzending willen opnemen om later nog eens te bekijken, kunnen het gehele programma van KPN Konings TV ook live op tv volgen via kanaal 14 (en met Interactieve TV Online op de tablet, laptop of smartphone).

Geactualiseerd: dinsdag 16 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.