Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Eind maart snelheidsverhoging Ziggo

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

Kabelbedrijf Ziggo verhoogt eind maart de snelheid van zijn internetabonnementen. Het instapabonnement (Z1) krijgt een snelheidsverdubbeling en Z3 gaat van 50 Mbps naar 80 Mbps. Ook Alles-in-1 Plus wordt sneller, zo meldt Ziggo op Twitter.

Ziggo heeft de afgelopen maanden diverse snelheidsverhogingen doorgevoerd, maar richtte zich daarbij vooral op de alles-in-1 pakketten (internet, bellen, tv). Het Z2-abonnement kreeg vorig jaar nog een snelheidsverhoging, tegelijk met twee alles-in-1 abonnementen. De laatste keer dat de kabelaar zijn internetabonnementen Z1 en Z3 in snelheid verhoogde, is bijna twee jaar geleden.

De snelheid van Z1 wordt opgeschroefd van 5/0,5Mbps naar een down- en uploadsnelheid van 10 en 1 Mbps. Het Z3-abonnement stijgt van 50/5 Mbps naar 80/8 Mbps.

Naast Z1 en Z3 wordt ook de snelheid van Alles-in-1 Plus verhoogd. Dit pakket gaat van 40/4 Mbps naar 50/5 Mbps.
 

Geactualiseerd: donderdag 18 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.