Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Eind zomer 2002: zonnige ADSL prijs van Zon

Leestijd: 5 minuten

Halverwege augustus introduceerde Zon een ADSL-aanbieding van slechts 39 euro per maand.

De gebruikers krijgen daarvoor een adsl-verbinding 'Breedband Family' genaamd met een downstream-snelheid van 512 Kb/s en een upstream van 128 Kb/s seconde. Hierbij ontvangt men tijdelijk een gratis modem. Zon ondersteunt ook de MxStream-modems. Bovendien worden de entreekosten geschrapt. Een vergelijkbare ADSL-verbinding via een Mxstream-aanbieder kost tenminste 50 euro per maand.
Men moet echter wel een half jaar vooruit betalen, bij betaling per maand moeten de modemkosten namelijk wel betaald worden (€ 99,-). Nadeel is dat mensen met een ISDN-verbinding niet kunnen worden aangesloten.

Zon maakt voor het goedkope abonnement gebruik van het breedbandnetwerk van Versatel, waar Zon een dochteronderneming van is. ADSL van Mxstream* wordt overigens ook geleverd door Zon.

Er zijn nu de volgende 5 Zon Breedband producten die in snelheid variëren, gebaseerd op de ADSL-netwerken van Versatel en Mxstream:

Product

ADSL-netwerk

Download (Kbit/s) Upload (Kbit/s) Maandprijs
Zon Breedband Lite KPN ADSL 256 64 € 32,95
Zon Breedband Family Versatel 512 128 € 39,00
Zon Breedband Basis KPN ADSL 512 128 € 50,19
Zon Breedband Plus Versatel 768 128 € 54,00
Zon Breedband Extra KPN ADSL 1024 256 € 83,87

Wanneer u zich voor één van de Zon Breedband producten wenst aan te melden, kunt u klikken op de naam van het gewenste product in bovenstaande tabel, waarna u direct bij een aanmeldformulier aankomt.

Voor meer details en specificaties bekijkt men het accessproviders overzicht, waar men ook een postcodecheck kan uitvoeren, om te zien of ADSL van Versatel of Mxstream al beschikbaar is.

* De naam Mxstream wordt per 2 september a.s. vervangen in ADSL van KPN Telecom, zoals wij in ons vorig nieuwsbericht al vermeldden.
Geactualiseerd: maandag 26 augustus 2002
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.