Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 20.00 uur
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Forse snelheidsverhoging @Home kabelinternet

Leestijd: 2 minuten

Kabelaanbieder @Home verhoogt per 1 juli a.s.  de snelheden van  haar internetproducten drastisch. De tarieven blijven ongewijzigd. 

De downloadsnelheid van @Home breedband zal van 2560 kbits/sec naar een maximale snelheid van 4000 kbits/sec worden verhoogd. De uploadsnelheid wordt zelfs verdubbeld  naar 512 kbits/sec!  De hogere snelheden zullen voor alle breedbandklanten vanaf 1 juli beschikbaar komen.  Men kan door het aan- en uitzetten van het modem vanaf 1 juli direct profiteren van de aanzienlijke snelheidsverhoging. Doet men deze handeling niet, dan  zal binnen 4 weken de snelheid automatisch zijn aangepast.

Ook voor abonnees van @Home basis wordt  nog dit jaar een hogere  download- en uploadsnelheid aangeboden. En voor het budgetabonnement wordt dit overwogen.

De kabelaar maakt verder bekend dat nog voor de zomer van 2005 @Home in principe voor alle kabelabonnees van Essent Kabelcom beschikbaar zal zijn.  @Home heeft inmiddels bijna 360.000 klanten  en is daarmee marktleider op het gebied van internet in haar regio.

Verder is @Home begin 2004 begonnen met een proef in Tilburg en Zwolle om te telefoneren via de kabel.  De eerste klanten zouden inmiddels succesvol bellen via @Home Telefonie. Indien de proef slaagt, dan wordt @Home Telefonie later dit jaar aangeboden aan alle klanten van @Home.

De aankondiging van de snelheidsverhoging van @Home is een antwoord op KPN's mededeling eerder deze maand dat de snelheid van ADSL-verbindingen per 25 mei zou worden verhoogd. In de hevige strijd tussen kabelinternet en ADSL, is de download- en de uploadsnelheid één van de punten waarop  de klant kiest, zo meldt @Home in haar persbericht.

Geactualiseerd: woensdag 26 mei 2004
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie