Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Goedkoopste alles-in-1 pakket

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Steeds meer mensen kiezen voor internet, telefonie en tv bij één aanbieder. Dat doen ze vooral vanwege het gemak en het prijsvoordeel. Bij internet kun je kiezen uit verschillende snelheden, bij tv uit verschillende zenders en opname mogelijkheden en bij telefonie ook uit meerdere opties. Op Totaalwijzer zijn alle totaalpakketten te vergelijken en vind je een TOP 5 van de goedkoopste. Benieuwd naar de beste deals?

TOP 5 totaalpakketten
Iedere provider biedt wel een goedkoop alles-in-1 pakket aan. Zo kunt u voor een lage prijs gebruik maken van internet, telefonie en tv. Toch kan er maar één de goedkoopste zijn natuurlijk. Dat is al tijden Tele2 waarbij u digitale tv kunt kijken, internetten en bellen voor nog geen 400 euro per jaar.

De op een na goedkoopste is CanalDigitaal. Bij dit tweejarig pakket krijgt u tv via de schotel, en internet en telefonie via de lijnen van KPN. Op nummer drie, vier en vijf staan KPN-merken. De voordeligste van dit drietal is Telfort, gevolgd door XS4ALL, daarna KPN zelf. 

Dat XS4ALL in de TOP 5 staat, is opmerkelijk. Het is namelijk nog nooit eerder voorgekomen dat deze KPN-dochter een van de vijf voordeligste totaalpakketten van Nederland aanbiedt. 

Alles-in-1 via de kabel duurder
Wat opvalt is dat er geen enkele kabelaanbieder in de TOP 5 staat. UPC vraagt voor het Alles-in-1 voordeelpakket met een snelheid van 30 Mbps 547 euro,  op jaarbasis een paar tientjes meer dan KPN. En wie in het Ziggo-gebied woont, is nog meer kwijt. Onze grootste kabelaar vraagt voor zijn goedkoopste pakket Alles-in-1 Basis bijna 600 euro per jaar. Hiervoor krijg je een internetsnelheid van 10 Mbps. Bij deze jaarkosten gaan we er van uit dat mensen noch over een telefoon-, noch over een kabelabonnement beschikken.
 

Geactualiseerd: dinsdag 16 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.