Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Gratis ADSL bij DIS Telecom

Leestijd: 1 minuut

DIS Telecom heeft klaarblijkelijk inspiratie gehaald uit het WK in Duitsland. Ze bieden namelijk onder de naam OranjeDSL een gratis ADSL-verbinding aan met een downloadsnelheid van 2Mb. Voorwaarde hierbij is wel dat u met uw vaste telefoonabonnement overstapt naar DIS.

U betaalt voor een OranjeDSL-abonnement bij DIS hetzelfde bedrag als voor KPN BelBasis: € 18,16 per maand. De ADSL-verbinding krijgt u er bij cadeau, na betaling van € 40,- administratiekosten. U zult na de overstap geen factuur meer van KPN ontvangen. De beltarieven van DIS zijn een stuk lager dan die van KPN. U ontvangt bij het OranjeDSL-abonnement een gratis modem en uw huidige telefoontoestel en -nummer kunt u gewoon blijven gebruiken. Wie over wil stappen, hoeft KPN niet zelf op te zeggen, dat regelt DIS.

Al met al voor veel mensen een aantrekkelijke aanbieding. Hou er wel rekening mee dat er bij opzegging zogenaamde ontkoppelingskosten van € 77,35 in rekening worden gebracht, tenzij u daarna overstapt naar één van de andere aanbieders op het BBned netwerk. De opzegtermijn van het abonnement is met drie maanden relatief lang.  

Zie ook: Internetbellen

VERGELIJK INTERNET + BELLEN + DIGITALE TV: TOTAALWIJZER.NL

Geactualiseerd: donderdag 25 juni 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie