Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Gratis internet bij telefonie van Casema

Leestijd: 2 minuten

Casema 'zet frontale aanval in op KPN' en komt halverwege juni met digitale telefonie. Het kabelbedrijf dat in midden-Nederland opereert, geeft klanten daarbij gratis een basisinternet-abonnement. 

Volgens Casema zijn er tal van gezinnen die nog internetten via een inbelmodem en voldoende hebben aan een lage bandbreedte van 80 kbps, zowel voor upload als download. Gratis basisinternet zou voor deze mensen een attractief alternatief zijn. Ook voor degenen die nog geen internet of een inbel-abonnement hebben of gewoon hun ADSL-verbinding te duur vinden. Het gratis basisinternet-abonnement is een volledig abonnement met eigen e-mailadressen, homepage ruimte, zonder datalimiet en ‘allways online. 
  
De kabelaar heeft naar eigen zeggen bewust wat meer tijd genomen voor de introductie van digitale telefonie. Men wilde eerst de meest moderne apparatuur hebben zodat een betrouwbare en niet af te luisteren verbinding  gegarandeerd zou zijn. 

Ook in de toekomst wil Casema nog tal van nieuwe diensten kunnen aanbieden. Een van die diensten is bijvoorbeeld beeldtelefonie, waar  in november mee gestart wordt.

Het overstappen naar Casema moet eenvoudig en snel kunnen gebeuren. Volgens Jos Molenkamp, algemeen directeur van Casema kan  een klant die zich vanaf 16 juni aanmeldt na een paar dagen al via Casema bellen. Met behoud van eigen nummer en tegen een abonnementsprijs van 15 euro per maand inclusief basis internet. Onbeperkt bellen, in plaats van betalen per minuut, kost €9,95 extra per maand.

Casema biedt later dit jaar ook de mogelijkheid om voordelige – op specifiek op type gebruiker afgestemde - bundels van diensten af te nemen. Het bedrijf stelt dat zij op dit moment binnen haar verspreidingsgebied de enige is die echt complete Triple Play bundels aanbiedt. (Analoge radio en TV, digitale TV, IP TV, internet en digitale telefonie. Zelf spreekt Casema in dat kader liever van Multi Play.

Zodra de nieuwe diensten beschikbaar zijn, worden deze in de vergelijkingssites Bellen.com, Internetten.nl en Digitelevisie opgenomen.

Geactualiseerd: donderdag 28 april 2005
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.