Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Gratis mobiel internet bij XS4ALL

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Klanten van XS4ALL met een Extra-abonnement kunnen vanaf 1 mei ook buitenshuis internetten. De provider voegt een gratis mobiele databundel toe aan zijn meest uitgebreide internetabonnement. Nieuw is een draagbare mobiele hotspot, MiFi genoemd. Verder heeft XS4ALL het aantal abonnementen voor mobiel internet teruggebracht van 4 naar 2. 

Gratis 200 MB
Abonnees met een Internet Extra abonnement  ontvangen maandelijks 200 MB mobiele data, voldoende voor licht mailverkeer en incidenteel browsen. Sinds 1 mei bestaat de mogelijkheid een gratis mobiele simkaart aan te vragen, hiermee kun je buitenshuis online met bijvoorbeeld een tablet.

Uitbreiding
De gratis databundel heeft een maximale snelheid van 3,6 Mbit per seconde. Klanten kunnen deze uitbreiden naar 500 MB voor 10 euro per maand, of naar 2 GB voor 20 euro per maand. De downloadsnelheid is dan 14,4 Mbps. Daarnaast kunnen zij een USB-modem aanschaffen, waarmee ze ook met hun laptop buitenshuis online kunnen. 

MiFi
Nieuw is mobiele WiFi, of ‘MiFi’. Dit is een draagbare WiFi-hotspot waarmee tot tien verschillende apparaten tegelijkertijd verbinding kunnen maken met het mobiele datanetwerk van XS4ALL. Zo is MiFi bijvoorbeeld erg geschikt voor vergaderingen buiten de deur op een mooie lentedag. Hierbij kunnen meerdere personen tegelijk werken via laptop, telefoon of tablet.

Het USB-modem is verkrijgbaar voor 30 euro, de mobiele WiFi voor 72,50 euro.

Mobiel Internet Abonnementen
XS4ALL bood tot voor kort vier losse mobiele internetbundels aan, variërend van 24,20 euro tot 96,80 euro per maand. Deze bundels zijn per 1 mei vervangen door twee nieuwe bundels.

Mobiel Internet Basis van 20 euro per maand ( 500 MB, 14,4 Mbps ) en Mobiel Internet Extra van 30 euro per maand ( 2 GB, 14,4 Mbps ). In combinatie met vast internet (DSL) geldt een korting. Bij overschrijding van de datalimiet wordt de snelheid  teruggebracht tot 128/64 kbit/s, of de verbinding beëindigd.

Geactualiseerd: woensdag 19 juli 2023

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.