Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Gratis Sport1 kijken in februari

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Sinds woensdag 1 februari zijn alle sportwedstrijden die Sport1 uitzendt op het eerste kanaal Sport1 Live een maand lang gratis te zien voor iedere Nederlander die digitale televisie kijkt via Ziggo, UPC, Canal Digitaal, Tele2 of KPN Interactieve TV.


Dit houdt in dat de live voetbalduels uit de Premier League, Primera División, Bundesliga, Serie A en Champions League beschikbaar zijn voor een breed publiek. Dat geldt ook voor de NBA, tennis en golf.

Hoe kijk ik gratis?
Tijdens de gehele maand februari zal Sport1 een speciaal promokanaal samenstellen bij onderstaande aanbieders. Dit kanaal bevat een selectie van de topsport die zij uitzenden op al hun 6 live kanalen. Kijk hieronder voor het kanaal waarop u het Sport1 promokanaal terug kunt vinden bij uw aanbieder.

Aanbieder Kanaal
   12
   13
   12
   20
   62
   variabel


Wilt u ook na februari blijven kijken naar Sport1, dan is er een aanbieding van 3 maanden voor 5 euro per maand bij bovenstaande tv-aanbieders. U kunt zich online aanmelden via Digitelevisie.nl.

Geactualiseerd: woensdag 17 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.