Gratis, objectief en onafhankelijk internet vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Gratis telefoonnummer UPC klantenservice

door Jeanet Woldring

Sinds1 januari 2012 kunnen UPC klanten gratis naar de helpdesk bellen. Het gratis nummer 1200 is alleen beschikbaar voor klanten die een vaste telefoonlijn van het kabelbedrijf hebben en daarmee bellen. Het gratis nummer voor zakelijke klanten is 1202.

Wie het gratis nummer belt, komt terecht in de bestaande keuzemenu's. Concreet betekent dit dat de klant geen verschil ervaart tussen het 1200 en 0900-1580 nummer. Het enige verschil is dat het 0900- nummer 10 cent per minuut kost, wat ook medegedeeld wordt.

Klanten worden op verschillende manieren geïnformeerd over het gratis nummer: zowel per brief als per telefoon. De openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 8 uur tot 21 uur; zaterdag van 9.30 tot 18 uur; zondags gesloten. Voor technische vragen dagelijks van 8 uur tot 22 uur.

Meer info en online aanmelden: UPC Telefonie - Internet - TV 

Gepubliceerd: donderdag 5 januari 2012

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie