Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Gratis tv op iPad zonder internetverbinding

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Gratis televisie kijken op je iPad, zonder dat je een internetverbinding nodig hebt. Het klinkt te mooi om waar te zijn. Toch is het mogelijk met de Trust Wireless TV & Radio for iPad. Het werkt met een DVB-T antenne en kan dus enkel de ‘free to air’ kanalen ontvangen: Nederland 1,2 en 3, en regionale zenders. 

DVB-T ontvangst op iPad

Aangezien EK Voetbal en de Olympische spelen door de Publieke Omroep worden uitgezonden, zeker een uitkomst voor de sportliefhebber die in het bezit is van een iPad. 

Op vrijwel elke plek, vanuit een luie campingstoel of zelfs vanaf de boot op het water, kun je ernaar kijken. Naast het tv-kijken kan men ook de publieke en regionale radiokanalen beluisteren.

Opnamemogelijkheid
Daarnaast is het mogelijk tv- en radioprogramma’s op de iPad op te nemen. Voor het bekijken en opnemen van tv-programma’s kan men een gratis app in de Applestore downloaden. 

De ontvangstset bestaat uit een connector met ingebouwde DVB-T tuner die op de iPad moet worden aangesloten. Hierop kan men de meegeleverde kleine antenne aansluiten. De connector is voorzien van een eigen oplaadbare accu waardoor geen stroom van de iPad gebruikt hoeft te worden. De accu kan via USB-laadkabel worden opgeladen.

Voor iPad 2 en nieuwe iPad
De ontvangstset werkt alleen op de iPad 2 en de New iPad. De Trust Wireless TV & Radio for iPad kost € 99,99.

Vergelijk mobiel internet op de iPad

Geactualiseerd: vrijdag 16 december 2022

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.