Gratis, objectief en onafhankelijk internet vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Gratis wifi op zonne-energie in Arnhem

door Jeanet Woldring

Inwoners en bezoekers van Arnhem kunnen binnenkort gratis gebruik maken van een wifinetwerk dat helemaal draait op zonne-energie. Het speciale netwerk wordt in de komende periode uitgerold. Volgens de initiatiefnemers heeft de stad hiermee een wereldprimeur.

Hotspots

De stichting Wireless Arnhem heeft nu al op 20 plekken in de binnenstad installaties neergezet. Het is de bedoeling dat er aan het eind van het jaar 50 hotspots in bedrijf zijn waar mensen kunnen mobiel kunnen internetten.

Zonnepanelen

De meeste hotspots worden geïnstalleerd op daken. De stroom wordt geleverd door zonnepanelen en het internetten werkt via een straalverbinding. Volgens Wireless Arnhem beschikt de stad straks over het eerste wifisysteem dat op zonne-energie draait en ook nog eens gratis is.

Groene ambities

Volgens de wethouder is een gastvrije stad tegenwoordig ook een stad met draadloos internet. Als je dat kunt combineren met onze groene ambities zoals wij die als gemeente uitdragen, slaan we twee vliegen in een klap.”
 

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie