Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Gratis wifi op zonne-energie in Arnhem

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

Inwoners en bezoekers van Arnhem kunnen binnenkort gratis gebruik maken van een wifinetwerk dat helemaal draait op zonne-energie. Het speciale netwerk wordt in de komende periode uitgerold. Volgens de initiatiefnemers heeft de stad hiermee een wereldprimeur.

Hotspots

De stichting Wireless Arnhem heeft nu al op 20 plekken in de binnenstad installaties neergezet. Het is de bedoeling dat er aan het eind van het jaar 50 hotspots in bedrijf zijn waar mensen kunnen mobiel kunnen internetten.

Zonnepanelen

De meeste hotspots worden geïnstalleerd op daken. De stroom wordt geleverd door zonnepanelen en het internetten werkt via een straalverbinding. Volgens Wireless Arnhem beschikt de stad straks over het eerste wifisysteem dat op zonne-energie draait en ook nog eens gratis is.

Groene ambities

Volgens de wethouder is een gastvrije stad tegenwoordig ook een stad met draadloos internet. Als je dat kunt combineren met onze groene ambities zoals wij die als gemeente uitdragen, slaan we twee vliegen in een klap.”
 

Geactualiseerd: dinsdag 9 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.