Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

HBO nu ook bij UPC

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

UPC biedt vanaf dinsdag 11 december Home Box Office (HBO) aan. Het pakket met drie kanalen kost 15 euro per maand. Tijdens de actieperiode tot 1 februari worden de eerste twee maanden gratis gegeven.

HBO zendt films en eigen geproduceerde series uit, waarbij afleveringen zeer kort na de première in de VS te zien zijn, reclamevrij en met Nederlandse ondertiteling. Afhankelijk van de rest van het abonnement is het te bekijken in HD of SD. 

HBO On Demand is inbegrepen bij de abonnementen met een settopbox, maar met CI+ is het nog niet mogelijk.

HBO Go, de online streaming dienst, wordt naar verwachting in de eerste helft van 2013 aangeboden.
Met deze dienst kan men via tablet en smartphone naar HBO-series en films kijken.

UPC was de laatste van de grote aanbieders die HBO nog niet aanbood. Al langere tijd is HBO bij Ziggo, KPN, CanalDigitaal, Telfort en XS4ALL beschikbaar. TotaalTV noemt het opvallend dat HBO nog niet bij Caiway te zien is: "Deze aanbieder stond langere tijd in Nederland bekend als aanbieder waar de meeste nieuwe tv-kanalen als eerste te zien waren. De onderhandelingen tussen Caiway en HBO zijn nog wel aan de gang."

Zie ook: UPC Alles-in-1 (nu 6 maanden gratis Film1)

Geactualiseerd: woensdag 17 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.