Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

HD tv-kijken met Ziggo op smartphone en tablet

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

Vanaf deze zomer krijgen Ziggo-klanten een primeur. Er kan namelijk in HD-kwaliteit gekeken worden naar veertig zenders op tv, laptop, tablet of smartphone.  Ziggo is hiermee de eerste provider die HD-kwaliteit via een app mogelijk maakt.

Veertig HD-zenders

Sinds de fusie van Ziggo en UPC hebben klanten toegang tot de Horizon Go-app voor smartphone en tablet. De applicatie is gratis en beschikbaar voor zowel iOS als Android. 

Afhankelijk van het abonnement zijn er tot ruim honderd zenders te bekijken via Horizon GO, waarvan er dus vanaf komende zomer veertig zenders beschikbaar zijn in HD-kwaliteit. Ziggo heeft nog niet laten weten om welke zenders het exact gaat. 

Naast Ziggo bieden ook KPN en Tele2 een online tv-app voor tablet en smartphone.

Populaire gratis iPad-app

Volgens de hitlijst van iCulture is de Horizon Go-app de populairste applicatie binnen de categorie ‘gratis iPad-apps’. Andere apps die hieronder vallen zijn Netflix, Youtube en Google.

Geactualiseerd: woensdag 17 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie