Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

HDTV acties bij UPC Op Maat en Totaalpakketten

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Vanaf dinsdag 19 januari introduceert UPC een nieuwe HD-aanbieding voor UPC Op Maat Pakketten en UPC Totaalpakketten met digitale televisie.  Nu kost HDTV de eerste 6 maanden 5 euro extra per maand, daarna 9 euro per maand. De actie duurt tot 1 maart en is geldig voor nieuwe klanten en voor UPC klanten die nog geen HDTV van UPC hebben.

HDTV
De actie geldt niet in combinatie met het UPC Alles-in-één Voordeelpakket en bij losse HD-abonnementen. Hier blijven de huidige aanbiedingen geldig. Dat betekent 3 maanden 50% korting op Digitale TV Starter HD met DVR en Digitale TV Royaal HD. En 6 maanden 50% korting op Digitale TV Royaal HD met DVR.

Bestaande digitale televisie-klanten die overstappen naar een HD-abonnement ontvangen eenmalig een korting van 9 euro.

UPC stopt met de doorgifte van PTV Prime
Per 1 februari 2010 stopt UPC met de doorgifte van de Extra zender PTV Prime. De abonnees van deze zender hebben op 30 december 2009 een brief hierover ontvangen. De reden voor het stoppen van de zender is het lage aantal abonnees. Deze klanten krijgen geen nieuw aanbod, maar ze worden wel gewezen op andere vergelijkbare zenders. 
 
“Zender van de maand”op kanaal 13
UPC is gestart met de ‘Zender van de maand’ op het digitale kanaal 13. Iedere maand wordt een tv-zender uit het Royaal-pakket of een Extra zender uitgezonden voor alle digitale televisie kijkers. De klanten kunnen op kanaal 13 de ‘rode knop’ kiezen voor meer informatie over de zender.

Vanaf nu wordt Discovery World uitgezonden en vanaf 1 februari zal Eurosport 2 te zien zijn in het kader van de Olympische Spelen.
 

Geactualiseerd: woensdag 17 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.