Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Het Net 'nog scherper en makkelijker!'

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Per 22 augustus heeft Het Net haar abonnementen gewijzigd. Op de vandaag vernieuwde website en op Internetten.nl staat Het Net Internet als goedkoopste ADSL abonnement van Nederland. Althans, voor mensen met een vaste KPN lijn. Qua prijs staat Internet & Bellen  na Tele2 en Online op de derde plek. De pakketten met tv staan twee keer in de TOP 5 op Totaalwijzer vanwege de forse prijsdaling van de tv ontvanger. 

Bouwen met blokken
De nieuwe abonnementen zijn scherp geprijsd en transparant opgebouwd. Voor internet kan men kiezen uit een langzame  en snellere variant, met een onderling prijsverschil van vijf euro per maand. Dat betekent dat zo'n 5x snellere producten slechts 5 euro extra kosten.  Tussen Internet en Internet+Bellen zit hetzelfde prijsverschil.

Het Net wil klanten hiermee in staat stellen op een eenvoudige manier hun ideale pakket samen te stellen: 'Bouwen met blokken  van € 5 vanaf € 9,95'. Dit is de prijs die geldt voor het eerste halfjaar van het internetabonnement dat ook wel 'Instap Surfen' genoemd wordt. Snel Surfen oftewel Internet 8 Mb kost 5 euro meer per maand. 

Eerste halfjaar korting
Alle abonnementen zijn het eerste halfjaar 10 of 15 euro per maand goedkoper. Zo kost Het Net Internet de eerste zes maanden 9,95 euro per maand, daarna betaal je een tientje meer. Internet & Bellen kost eerst 14,95 euro, daarna 29,95 per maand. 

Maandcontract
Na een halfjaar ben je dus flink duurder uit, maar omdat  Het Net zich onderscheidt  met maandcontracten, zit je er niet automatisch een jaar aan vast. De provider was eind 2007 één van de eersten die de minimale contractstermijn terugbracht van een jaar naar een maand. Alice en Ziggo bieden deze mogelijkheid eveneens.

Interactieve TV fors in prijs verlaagd
Het triple-play pakket is aanmerkelijk goedkoper geworden doordat de tv ontvanger  honderd euro minder kost. Voor 49,95 euro krijg je volgens Het Net een hoogwaardige tuner in eigendom, terwijl je bij de concurrentie een 'minderwaardige tuner in bruikleen' krijgt. Het Net geeft de eerste 6 maanden 15 euro korting op het maandbedrag van Internet & Bellen & TV. Ook voor een  3-in-1 pakket  zit je bij Het Net niet vast aan een jaarcontract.

Geactualiseerd: maandag 27 januari 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.