Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Hi wijzigt mobiel breedband

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Net als KPN vernieuwt  Hi de abonnementen voor mobiel internet op laptop of tablet. Veel hogere snelheden en lagere maandprijzen. De belangrijkste verandering zit echter in de opbouw van het abonnement. Na overschrijden van de datalimiet gaat de snelheid niet meer omlaag, zoals bij T-Mobile of Vodafone. De wijzigingen gaan in per 1 november en gelden alleen voor nieuwe klanten. 

Geen snelheidsverlaging meer
Voorheen werd de snelheid flink verlaagd als je méér data verbruikte, dan in je bundel inbegrepen, maar betaalde je geen meerprijs voor het trage buitenbundelverbruik. Met de nieuwe abonnementen betaal je hetzelfde  tarief per MB binnen en buiten je bundel, net zoals bij de nieuwe KPN abonnementen. 

Meer inzicht
Hi heeft, net als KPN, speciale software ontwikkeld om dataverbruik en kosten onder controle te houden. De software is zo in te stellen, dat je een waarschuwing krijgt als je een bepaalde hoeveelheid data hebt verbruikt (bijvoorbeeld driekwart van je maandelijkse bundel). Je kunt ook je eigen voorkeursnetwerken instellen, 'bijvoorbeeld je eigen WiFi netwerk thuis of op de universiteit.' 

Huidig aanbod tot 1 november 2010

Mobiel breedband per 1 november 2010
Het abonnement Soms Online is in prijs verlaagd van 24,95 euro per maand naar 19,95 euro. De downloadsnelheid is van 768 kbps  verhoogd naar 3,6 Mbps. Regelmatig Online is maar liefst 20 euro per maand goedkoper geworden, terwijl de snelheid bijna vervijfvoudigd is. Vaak Online wordt nu aangeboden tegen een tarief van 44,95 euro per maand (was 69,95 euro) en een snelheid van 7,2 Mbps (was 3,6 Mbps). 

Ook prepaid
Aan het Vandaag Online abonnement, waarbij je per dag betaalt, verandert niets. Verder introduceert Hi een mobiel prepaid aanbod voor laptop en tablet. Prepaid wordt met een internetsnelheid tot 3,6Mb/s geleverd  als pakket met de dongel voor 39,95 euro of als Sim Only voor 9,95 euro. De klant krijgt dan 15 euro starttegoed (5 euro op de SIM en 10 euro na online registratie). Opwaarderen gaat online via iDeal en creditcard. Bij 10 euro opwaarderen krijgt de klant 60 MB aan datavolume; 20 euro opwaarderen in één keer is 200 Mb.
 

Geactualiseerd: woensdag 10 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.