Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Hoe voorkom ik spam?

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

Op 28 oktober is de landelijke campagne ‘Alert Online’ van start gegaan. Een initiatief van de overheid om Nederlanders te helpen om online veilig met hun gegevens om te gaan. In het kader van deze campagne geeft ConsuWijzer praktische tips om een rem op spam te zetten.

Rem op spam

Sommige berichten die je ongevraagd krijgt, zijn spam. Bijvoorbeeld berichten waarin een product of dienst wordt aangeboden door een bedrijf waar je nooit eerder wat hebt gekocht. Spam kan op vele manieren bij je aankomen. Onder andere via je mailbox of via Facebook. Spam is niet alleen irritant, maar kan ook veel schade toebrengen.

Hoe voorkom ik spam?

In sommige spam kan schadelijke software zitten waarmee iemand  wachtwoorden kan veranderen. Zoals de inlogcode voor internetbankieren. Het is daarom niet alleen belangrijk om spam te voorkomen, maar ook om spam te herkennen. ConsuWijzer, het adviesorgaan van de overheid,heeft een aantal tips op een rij gezet om spam te voorkomen.

Geactualiseerd: donderdag 30 juli 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie