Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

@Home en XS4ALL beste internet service providers

Leestijd: 2 minuten

@Home en XS4All zijn op respectievelijk de eerste en tweede plaats terecht gekomen in de laatste providertest van de Consumentenbond.* 

Het testoordeel is gebaseerd op helpdesk, spamfilter en algehele tevredenheid. @Home, sinds kort onderdeel van Zesko, waar ook Casema en Multikabel onder vallen, biedt internet via de kabel aan. Van de ADSL-providers komt XS4ALL dus als beste uit de test. 

De KPN-dochter scoort regelmatig hoog in de test. Van de 17 geteste providers heeft XS4ALL de hoogste klanttevredenheid. "Een betrouwbare verbinding en een kwalitatief goede helpdesk zijn minstens zo belangrijk als een scherpe prijs", concludeert de provider.

XS4ALL is blij met dit resultaat en feliciteert @Home met het behalen van de eerste plaats. XS4ALL doet er alles aan om volgend jaar weer op nummer 1 te eindigen. Vanaf haar oprichting in 1993 komt XS4ALL regelmatig als beste uit tests. De helpdesk belandt vaak in de top drie van providertests. Zo bleek uit de Nationale Providertest in april vorig jaar dat XS4ALL de allerbeste breedbandaanbieder van Nederland was, gevolgd door @Home...

*Rectificatie: op 9 april  bericht de Consumentenbond dat Tele2 op de eerste plaats hoort te staan i.p.v. @Home

Klik hier voor online aanmelden voor Xs4all 

Exclusief op deze site: geen 2 maar 4 maanden gratis abonnement van @Home

Vergelijk alle internetproviders op www.internetten.nl

 

Geactualiseerd: vrijdag 4 april 2008
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.