Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Interactieve HD recorder Ziggo niet direct leverbaar

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

Vanaf heden kan Ziggo de aanbieding met de Interactieve HD ontvanger niet meer leveren, zowel los als in combinatie met Alles-in-1. Door het grote succes van deze actie is het bedrijf door alle voorraden heen waardoor alleen de gewone HD ontvanger nog besteld kan worden. Naar verwachting is de Interactieve HD ontvanger medio november weer leverbaar.

Ziggo laat weten: Wegens overweldigende vraag is de Interactieve HD recorder op dit moment niet direct leverbaar. Als je tóch Alles-in-1 met Interactieve HD recorder wilt hebben, dan kun je dit bestellen zodra de Interactieve HD recorder weer op voorraad is. Naar verwachting zal dit vanaf medio november zijn. 

De gewone HD ontvanger kost tijdelijk 79 euro voor mensen die nog geen digitale tv van Ziggo kijken en 49 euro in plaats van 199 euro voor wie een Alles-in-1 pakket bestelt. De actie loopt tot 28 augustus en geldt zolang de voorraad strekt! 

Lees ook: Ziggo wil alle decoders en CI+module interactief maken (14-6-2011)

Meer info & bestel: Ziggo Alles-in-1 

Geactualiseerd: donderdag 18 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.