Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Interactieve tv van KPN blijft groeien

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Het aantal interactieve televisie abonnees bij KPN blijft verder groeien. Afgelopen kwartaal sloot KPN 56.000 nieuwe interactieve televisieklanten aan, waarmee het totaal aantal televisieklanten uitkwam op 1,3 miljoen. Dat heeft KPN vandaag bekendgemaakt.

XS4ALL en Telfort ook interactieve tv
Het merk XS4ALL is in maart ook begonnen met interactieve televisie en in het derde kwartaal zal ook Telfort deze dienst aan gaan bieden. Op 1 juni startte Telfort hiervoor een pilottest waarvan de eerste resultaten positief zijn.

Standaard twee interactieve TV ontvangers
KPN laat weten de interactieve televisiediensten te verbeteren om ook in de toekomst verder te kunnen groeien. Dat wil het bedrijf bewerkstelligen door te investeren in nieuwe technologieën op het vaste netwerk en in een aantal innovaties. Zo biedt KPN sinds 1 juli zijn klanten standaard twee Interactieve TV ontvangers aan. Hierdoor is het nu mogelijk op twee tv’s in huis dezelfde kwaliteit programma’s te bekijken, terug te kijken en op te nemen.
 
Gegarandeerde snelheden 
Door de upgrade van het kopernetwerk zal KPN aan het eind van 2011 bijna de helft van de Nederlandse huishoudens (40 procent) gegarandeerde snelheden aan kunnen bieden van meer dan 40 Mbps. 

HD kanalen en glasvezel
Deze snelheidsverhoging maakt het mogelijk om op meerdere televisies HD kanalen aan te bieden. Volgens KPN komen later in het jaar supersnelle internetverbindingen van 500 Mbps beschikbaar voor glasvezelklanten.

Meer info & bestel: Interactieve TV van KPN (een jaar lang 50% korting)

Geactualiseerd: donderdag 30 juli 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.