Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Interactieve TV van KPN fors uitgebreid

Leestijd: 2 minuten

Sinds vorige week kan een groot deel van Nederland Interactieve TV van KPN thuis ontvangen dankzij een forse uitbreiding van het KPN-netwerk. Naast het Basispakket biedt KPN Interactieve TV-abonnees extra zenderpakketten als het Pluspakket, Eredivisie Live, Sport 1 en nu ook het HD tv-pakket.

Steeds meer Nederlanders kiezen voor deze vorm van tv kijken. Vooral Live TV Pauzeren, Programma Gemist en Videotheek Thuis maken Interactieve TV aantrekkelijk. KPN signaleert dat vaste tv-momenten steeds vaker vervallen bij klanten die gewend zijn aan Interactieve TV. De kijker anno nu kiest graag zelf op welk moment hij programma’s en films (terug)kijkt. 

Interactieve TV maakt Live TV Pauzeren en tot honderd uur programma’s opnemen en bewaren op de harde schijf van de digitale tv-ontvanger mogelijk. Met de functie ‘Programma Gemist’ hoeven klanten bovendien nooit meer een favoriete serie of programma te missen, en echte filmliefhebbers kunnen vanaf de bank met één druk op de knop een film bestellen met ’Videotheek Thuis’. 

Uitbreiding zendgebied
Om nog meer Nederlanders te voorzien van Interactieve TV heeft KPN geïnvesteerd in de uitbreiding van het bestaande netwerk naar VDSL. Dit betekent dat de internetsnelheden voor klanten verhoogd zijn en daarmee ook het dekkingsgebied van Interactieve TV is vergroot. Ruim 8 op de 10 Nederlandse huishoudens kunnen nu Interactieve TV van KPN thuis ontvangen.

Met een marktaandeel van 23% is KPN de tweede aanbieder op de markt voor Digitale TV in Nederland. KPN heeft de ambitie om in 2010 en de daaropvolgende jaren zijn positie op de Nederlandse TV markt te versterken. 

Twee vormen Digitale TV
Digitale TV van KPN is in twee vormen beschikbaar: 
- Interactieve TV is interessant voor consumenten die graag zelf willen kiezen op welk moment zij programma’s en video’s (terug)kijken. Voor Interactieve TV is het noodzakelijk om internet van KPN te hebben. De kosten voor het basispakket Interactieve TV zijn € 10,- per maand. Dit is exclusief de kosten voor een Internet(PlusBellen)abonnement.

- Met Digitenne ontvangen huishoudens de 23 meest populaire TV zenders en 19 radiozenders. Het signaal van Digitenne wordt opgevangen via een kleine antenne die naast de tv geplaatst wordt. Hierdoor kunnen gebruikers overal en makkelijk tv kijken. Digitenne is verkrijgbaar voor € 8,50 per maand. 

Voor meer informatie en verkrijgbaarheid kijk op: Digitelevisie.nl

Geactualiseerd: donderdag 18 juni 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.