Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

InternetPlusBellen nu overal beschikbaar

Leestijd: 3 minuten

InternetPlusBellen van KPN is nu landelijk beschikbaar. Voor een bedrag dat varieert tussen de 35 en 80 euro per maand kunnen consumenten InternetPlusBellen afnemen, waarbij geen apart telefoon- of internetabonnement meer nodig is. 

KPN introduceerde het product in mei vorig jaar, toen het enkel beschikbaar was in een aantal proefregio's. Het bedrijf heeft bewust lang getest om de kinderziektes eruit te kunnen halen. Bij concurrenten zou nog van alles mis zijn met bellen via internet, aldus KPN. Eind januari hadden 50.000 klanten InternetPlusBellen afgenomen. KPN gaat het aantal monteurs flink uitbreiden om aan de vraag te kunnen voldoen. Zij zorgen voor de aanleg, een goede werking en zetten ook de beveiliging aan. Daarnaast wordt een doe 't zelf pakket geïntroduceerd. Ook de klantenservice zal de komende tijd met extra mensen worden uitgebreid.

Wat is InternetPlusBellen?
KPN legt uit: "InternetPlusBellen komt in de plaats van het klassieke telefoonabonnement plus beltikken met daarnaast een afzonderlijk internetabonnement. De klant krijgt nu één abonnement voor alles tegen een vast bedrag per maand. Er is geen sprake van een starttarief of andere verborgen kosten. Daarvoor kan hij onbeperkt bellen en internetten. Het voordeel van de combi kan voor de klant oplopen tot enkele tientallen procenten. Hij kan gebruik blijven maken van zijn huidige telefoontoestel en belt altijd gratis naar andere InternetPlusBellen klanten. Ook kan er op meerdere telefoons en computers tegelijkertijd gebeld en geïnternet worden."

Onbeperkt bellen en internetten
Van onbeperkt gratis bellen is weliswaar geen sprake, maar klanten kunnen wel áltijd gratis  bellen naar andere InternetPlusBellen abonnees. Tevens kan in het weekend en 's nachts gratis gebeld worden naar vaste nummers in Nederland. Wie ook in de avonduren gratis naar deze nummers wil bellen, moet 2,50 euro per maand meer betalen en tien euro extra voor wie áltijd gratis wil bellen. 

Vergelijken en Bestellen
InternetPlusBellen is te vergelijken en te bestellen  via de Bencom sites Bellen.com  en Internetten.nl.  U voert uw postcode in en geeft aan dat u een 'totaalpakket internet + bellen' zoekt. De beschikbare pakketten op uw adres zullen dan getoond worden. Wie zich vóór 1 maart aanmeldt, krijgt InternetPlusBellen gratis geïnstalleerd door een professionele monteur en betaalt geen aansluitkosten. Tijdens de actieperiode is het installatiepakket, de KPN Experiabox t.w.v. € 200,- ook gratis. Tot 1 april worden bovendien geen abonnementskosten voor extra telefoonnummers in rekening gebracht.

Overstappen
Wie de aansluitdatum van InternetPlusBellen als opzegdatum van het huidige internetabonnement (kabel, ADSL, inbellen) gebruikt, heeft tijdens de installatie hooguit een dag geen internetverbinding. Als u op dit moment internet via ADSL van KPN, is overstappen zonder onderbreking van de internetverbinding mogelijk. Heeft u nu telefoon van KPN dan hoeft u niets te doen. U houdt uw huidige nummer en KPN beëindigt gratis uw oude telefoonabonnement. Bellen via Carrier (Pre) Select is niet mogelijk met InternetPlusBellen en bij het overstappen verwijdert KPN de Carrier (Pre) Select instellingen. Heeft u ISDN of telefonie van een kabelaanbieder, dan is overstappen nu nog niet mogelijk. Per 1 maart is InternetPlusBellen ook voor ISDN beschikbaar en later in 2006 kunnen telefonieklanten van andere aanbieders ook overstappen op InternetPlusBellen.

Meer info en bestellen: InternetPlusBellen Go €34,95 - Lite €39,95 - Basic €59,95 - Extra €79,95

Geactualiseerd: dinsdag 7 februari 2006
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.