Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Internetten.nl, Digitelevisie.nl en Totaalwijzer.nl vernieuwd

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Onze vergelijkingssites Internetten.nl, Digitelevisie.nl en Totaalwijzer.nl zijn vernieuwd. De meest in het oog springende verandering is ongetwijfeld het design, een ontwerp van Concept7. Maar ook onderhuids hebben de sites een ware metamorfose ondergaan.

Onafhankelijk. objectief, transparant en meest compleet
Onze missie is uiteraard onveranderd gebleven. Nog steeds zijn het dé onafhankelijke sites waar je alle aanbiedingen kunt vergelijken en bestellen op het gebied van internet, telefonie en digitale televisie. "Belangrijkste doel is om het voor onze bezoekers nóg makkelijker te maken om het internet-, telefonie- en televisie-abonnement of alles-in-1 pakket te kiezen dat voldoet aan hun wensen", zegt directeur Ben Woldring, die in 1998 op 13 jarige leeftijd van start ging met Bellen.com. Dat was het begin van het vergelijkingsimperium: in 2000 werd Internetten.nl toegevoegd.
 
Beste aanbiedingen voor internet, telefonie en tv
Op onze vergelijkers staat nog steeds de juiste informatie met actuele aanbiedingen per huisadres en de TOP 5 beste abonnementen. Wat is er veranderd? Vergelijken gaat makkelijker dankzij verbeterde functionaliteiten. Zo kun je je keuze naar wens verfijnen en ook op prijs/snelheid of beoordelingen van aanbieders vergelijken. Daarnaast zijn de sites geoptimaliseerd voor mobiele apparaten zoals tablets. 
 
Vernieuwing gaat door
De vernieuwing stopt niet vandaag. We blijven de komende weken voortdurend werken aan verbeteringen en willen daarbij zoveel mogelijk rekening houden met uw en jouw mening. Daarom horen we graag wat je vindt van de nieuwe websites. 

Geef je mening
Geef je mening over onze nieuwe website Internetten.nl - Totaalwijzer.nl -  Digitelevisie.nl
Reageren kan ook onder dit bericht. 

Vragen? 
Wij helpen je graag. Je kunt ze stellen via het contactformulier en krijgt zo snel mogelijk antwoord. Ook telefonisch zijn we makkelijk bereikbaar, zonder wachttijden en vervelende keuzemenu's! Een deskundige klantenservice helpt je graag met al je vragen omtrent het vergelijken of overstappen.

Geactualiseerd: donderdag 18 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.