Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Internetten tegen zeer lage gesprekstarieven met Pretium Telecom

Leestijd: 2 minuten

Sinds kort is in Nederland de telecomaanbieder Pretium Telecom van start gegaan. In tegenstelling tot andere carriers, bieden zij u naast voordelige beltarieven, ook zeer lage internettarieven aan.

Alle klanten van Pretium Telecom 1637SuperSelect (Carrier PreSelect) kunnen nu tegen de laagste gesprekskosten in Nederland, zonder abonnementskosten, inbellen op internet via het speciale Pretium Telecom Inbelnummer.

De tarieven zijn*:
1,8 cent weekend (besparing: 12,2%)
2,7 cent daluren (besparing: 11,5%)
5,0 cent piekuren (besparing: 11,0%)
Het starttarief is 9 cent (besparing: 10,0%).

Waarschijnlijk internet u nu via KPN Telecom met het inbelnummer van uw internetprovider als VoordeelNummer ingesteld, waarmee u een korting krijgt van 10% op de KPN tarieven. Zoals u ziet, zijn alle besparingen van Pretium Telecom 1637SuperSelect meer dan 10% t.o.v. van KPN BelBasis. Daardoor is het dus voor u als klant voordeliger om te internetten via 1637.

Door Pretium Telecom 1637SuperSelect in te stellen, verlopen al uw telefoongesprekken beginnend met een "0", automatisch via het 1637-netwerk. Voordat u 1637SuperSelect kunt instellen bij CPS, dient u zich eenmalig gratis aan te melden. Na dit aanmelden, ontvangt u een welkomstbrief met handleiding thuis, voor het instellen van CPS.
* Besparingen in vergelijking met KPN Belbasis (zonder VoordeelNummers). Tarieven luiden incl. 19% BTW.

Geactualiseerd: woensdag 27 mei 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie