Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Internetten via hotspots

Leestijd: 1 minuut

Klanten van XS4ALL kunnen vanaf deze maand direct bellen via internet bij alle hotspots van KPN. Inloggen is niet nodig om te bellen of gebeld te worden op het VoIP-nummer. Het gebruik van de hotspots is gratis.

Samen met KPN HotSpots biedt XS4ALL haar abonnees met deze proef de mogelijkheid om onbeperkt te bellen via VoIP. Er is geen tijdslimiet aan verbonden en omdat de gebruiker niet hoeft in te loggen, betaalt deze alleen de eventuele gesprekskosten.

Abonnees van XS4ALL konden al één uur per week gratis gebruik maken van HotSpots. En dat blijft zo. Het gebruik van het experimentele VoIP via HotSpots valt niet binnen dit uur.

Het bellen via internet werkt bijvoorbeeld met een laptop met de juiste software of via de browser met de zogenaamde XS4ALL Webphone. Sinds vorige week is deze Webphone standaard opgenomen in het zogeheten XS4ALL Pack, dat  onderdeel uitmaakt van alle abonnementen.

Alle XS4ALL-klanten beschikken standaard over twee VoIP-nummers die zij gratis kunnen activeren. Hiermee bellen zij via internet voordelig naar vaste en mobiele nummers in binnen- en buitenland. Bellen naar andere XS4ALL VoIP-nummers kost niets. Bovendien zijn ze wereldwijd via internet bereikbaar onder één telefoonnummer.

Geactualiseerd: donderdag 4 juni 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.