Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

iPad 2 vanaf 25 maart verkrijgbaar

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Apple heeft dinsdagavond de iPad 2 aangekondigd. Het apparaat is in de Verenigde Staten vanaf 11 maart verkrijgbaar en in ons land vanaf 25 maart. Een witte editie van de tabletcomputer zal vanaf de eerste dag verkrijgbaar zijn.

Dunner, platter, lichter
De iPad 2 kreeg een nieuw design en is dunner, platter en lichter met een camera aan de voor- en achterzijde en een grotere luidspreker. De batterijduur van de tabletcomputer is verlengd naar 10 uur en de prijzen zijn hetzelfde als bij de eerste iPad. De eerste editie van de iPad heeft Apple nu in de uitverkoop gezet.

Sneller
De nieuwe tabletcomputer is voorzien van een 1 GHz dual-core A5-processor die ervoor zorgt dat je sneller kunt internetten, films kijken en gamen. Multitasking gaat sneller evenals het opstarten van apps. Het apparaat is verder uitgerust met HDMI-ondersteuning. Het scherm is met 9,7 inch net zo groot als zijn voorganger.

De goedkoopste versie van 16GB met alleen wifi kost 499 euro. De duurste uitvoering met 64 GB en wifi en 3G, kost 799 euro.

In een video vat Apple de iPad 2 samen. Liever lezen? De Volkskrant heeft de aankondiging voor de gewone krantenlezer begrijpelijk gemaakt. IPad-gebruikers kunnen de Volkskrant vandaag gratis downloaden.
 

Geactualiseerd: donderdag 18 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.