Gratis, objectief en onafhankelijk internet vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

iPad 4 met 128 GB intern geheugen nu te koop

door Jeanet Woldring

Apple heeft een nieuwe versie bekend gemaakt van de iPad 4. De tablet beschikt over 128 GB intern geheugen. Het gaat hier om een iPad 4 die afgelopen herfst wereldkundig gemaakt werd en nu te koop is vanaf 749 euro.

De tablet beschikt over 4G functionaliteit en heeft als belangrijkste wijziging 128 GB intern geheugen meegekregen voor de opslag van muziek, foto's, video's en apps. 

De fabrikant richt zich vooral op professionele gebruikers. Apple doelt hier mee op artiesten, designers en grote bedrijven. Zij werken vaak met bestanden die een grote opslagruimte vereisen.

Apple is de eerste fabrikant die een tablet met 128GB opslag aanbiedt. Android-tablets zoals Nexus 10 wordt alleen met 16 en 32 GB aangeboden, de Galaxy Note heeft maximaal 64 GB, net als de Kindle Fire. Wel zijn deze tablets uitbreidbaar met geheugenkaartjes, maar die zul je dan wel zelf moeten kopen en ook daarvoor geldt een maximum capaciteit die wordt ondersteund.

Er is keuze uit een witte en zwarte uitvoering. Daarnaast kun je kiezen voor een wifi of wifi +3G model. Voor eerstgenoemde iPad 4 betaal je 749 euro, terwijl het 4G model 869 euro kost.

Lees ook: Mobiel internet iPad en tablet

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie