Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

iPad 4 met 128 GB intern geheugen nu te koop

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Apple heeft een nieuwe versie bekend gemaakt van de iPad 4. De tablet beschikt over 128 GB intern geheugen. Het gaat hier om een iPad 4 die afgelopen herfst wereldkundig gemaakt werd en nu te koop is vanaf 749 euro.

De tablet beschikt over 4G functionaliteit en heeft als belangrijkste wijziging 128 GB intern geheugen meegekregen voor de opslag van muziek, foto's, video's en apps. 

De fabrikant richt zich vooral op professionele gebruikers. Apple doelt hier mee op artiesten, designers en grote bedrijven. Zij werken vaak met bestanden die een grote opslagruimte vereisen.

Apple is de eerste fabrikant die een tablet met 128GB opslag aanbiedt. Android-tablets zoals Nexus 10 wordt alleen met 16 en 32 GB aangeboden, de Galaxy Note heeft maximaal 64 GB, net als de Kindle Fire. Wel zijn deze tablets uitbreidbaar met geheugenkaartjes, maar die zul je dan wel zelf moeten kopen en ook daarvoor geldt een maximum capaciteit die wordt ondersteund.

Er is keuze uit een witte en zwarte uitvoering. Daarnaast kun je kiezen voor een wifi of wifi +3G model. Voor eerstgenoemde iPad 4 betaal je 749 euro, terwijl het 4G model 869 euro kost.

Lees ook: Mobiel internet iPad en tablet

Geactualiseerd: dinsdag 23 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.