Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Nieuwe iPad prijzen T-Mobile

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

T-Mobile heeft de prijzen van de nieuwe iPad bij  bekendgemaakt. Vanaf vandaag 23 maart is de derde versie van Apple's tablet vanaf 180 euro verkrijgbaar bij een tweejarig abonnement. Voor de duurste, de iPad 64 GB moet je 650 euro neertellen in combinatie met het goedkoopste 1-jarig internetabonnement.

Zie onderstaande tabel met de prijzen en bijbehorende mobiel internet abonnementen.

Mobiel internet abonnementen
Een T-Mobile standaard abonnement met tablet kost 25 euro per maand met een snelheid van 3,6/1 Mbps en 500 MB aan data. Internet Extra kost 37,50 euro met 7,2/2 Mbps en 2,5 GB en voor Internet Maximaal moet 60 euro per maand betaald worden. Bij de laatste krijg je maar liefst 15 GB en een snelheid van 14,4/2 Mbps.

Geactualiseerd: donderdag 7 mei 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie