Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Juli acties voor internet, bellen en tv

door Jeanet Woldring Leestijd: 3 minuten

Voor de julimaand  hebben we de beste aaanbiedingen voor Internet, Bellen en TV op een rijtje gezet. Hiermee worden de goedkoopste abonnementen van Nederland bedoeld die daarom in de TOP 5 op Bellen.com, Internetten.nl en Totaalwijzer.nl staan.

Goedkoopste Internetabonnement
Voor internet heeft Telfort met Internet Plus nog steeds het allervoordeligste abonnement tot 20 Mb van Nederland. Tegelijkertijd staat Internet Plus weer op nummer 1 in de Prijssnelheidstest op Internetten.nl. 

Met Internet Plus krijgt u een 20 Mb verbinding voor 24,95 euro per maand. Een jaar lang geeft Telfort hoge korting waardoor u maandelijks slechts 17,50 euro kwijt bent. Het draadloos modem is gratis en u betaalt geen aansluitkosten. Als 'superkoopje' kunt u desgewenst een half jaar gratis digitale tv kijken via Digitenne van KPN. Hierna betaalt u 9 euro per maand. 

Exclusieve actie voor Internetten.nl
Wie net zo snel én ook goedkoop wil internetten, kan het beste naar Tele2 gaan. Deze provider geeft met Internet tot 20 Mb het eerste kwartaal 10 euro korting per maand en 65 euro cashback als exclusieve actie. Dat wil zeggen u krijgt die 65 euro alleen als u overstapt via Internetten.nl. Online heeft met Online Snel Internet eveneens een actie: gratis draadloos modem en het eerste halfjaar 14,95 daarna 24 euro per maand. Voor wie snelheid minder belangrijk is en voor een vaste lage maandprijs (17,50 euro) gaat, is met Online Goedkoop Internet even voordelig uit als bij Telfort. 

Goedkoopste Internet+Bellen abonnement
Online (2x), Telfort (2x) en Tele2 (1x) staan eveneens in de TOP 5 Internet+Bellen. Met dit verschil dat Online Goedkoop Internet 4 Mb in deze categorie de voordeligste is. Opgemerkt moet worden dat belkosten niet zijn meegenomen.  
 
Goedkoopste Totaalpakket: Internet+Bellen+TV
De beste deal heeft nog altijd Tele2. Wie nu overstapt naar Televisie, Internet & Bellen van Tele2 kan op jaarbasis tot 340 euro besparen vergeleken met 3 losse contracten. Bij dit 3-in-1 pakket krijgt u een snelheid van maar liefst (tot) 50 Mb, mits beschikbaar. 

Anders krijgt u 20 Mb wat altijd nog tweeënhalf keer zo snel is dan het totaalpakket van KPN, dat op de tweede plek staat en op jaarbasis 60 euro meer kost. De actie van Tele2 duurt tot 5 september en de KPN actie tot 1 augustus.

Op plek 3 staat CanalDigitaal Alles in 1 Basis voor 39,95 euro per maand, waarbij u het eerste halfjaar 29,95 betaalt. U kijkt dan digtale tv via de satelliet en krijgt een internetverbinding van 20 Mb.

Wie liever alles via de kabel heeft, zit goed bij UPC. Het UPC Alles-in-1 Voordeelpakket kost de eerste 3 maanden 35 euro per maand, daarna een tientje meer. Wie in het verzorgingsgebied van Ziggo woont, heeft met Alles-in-1 Basis het goedkoopste pakket waarbij u genoegen moet nemen met een 10 Mb/s verbinding. Voor een tientje meer per maand heeft u met Alles-in-1 Plus een verbinding van 40 Mbit/s. Opgemerkt moet worden dat Ziggo per 1 september haar televisie abonnementen ingrijpend wijzigt. Zie voor meer informatie Digitelevisie.nl.

Geactualiseerd: vrijdag 16 december 2022

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.