Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten morgen vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Kassa: providers internettelefonie scoren slecht

Leestijd: 1 minuut

Afgelopen zaterdag besteedde Vara's Kassa in een special aandacht aan internetproviders die ook telefonie aanbieden. Deze combinatie blijkt garant te staan voor problemen, gezien de grote hoeveelheid klachten die hierover binnenkomen, zo zegt Kassa. 

Het consumentenprogramma haalde daarom de providers naar de studio, die onderworpen werden aan een kritisch kruisverhoor met de gedupeerde klanten. Van de genodigden waren Wanadoo, Scarlet, Tiscali, KPN, UPC, Casema en @Home aanwezig. Tele2 (voorheen Versatel) wilde niet naar de studio komen, daarom ging Felix Meurders zelf langs bij het bedrijf.   

Hoe de providers reageren op alle klachten en hoe zij de situatie denken te gaan verbeteren werd beoordeeld door het publiek in de studio. Per stemkastje werd bepaald hoe geloofwaardig het verhaal van de woordvoerders was. @Home kwam hierbij als slechtste uit de bus en KPN als 'beste'.

Wat de klachten waren en wat de providers ter verdediging vertelden, kunt u hier bekijken.

Zie ook: Totaalwijzer.nl  waar u de internettelefonie pakketten kunt bekijken, vergelijken en bestellen

Geactualiseerd: donderdag 30 juli 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie