Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

KPN begint prijzenoorlog mobiel internet

Leestijd: 2 minuten

KPN is  vandaag gestart met nieuwe abonnementen voor Mobiel Internet op je laptop. Deze abonnementen voor consumenten bestaan in drie varianten: “Laptop Instap”, “Laptop Totaal” en “Laptop Totaal Plus”.

Het instapproduct kost € 17,50 per maand en is daarmee het goedkoopste op de markt. Voor mobiel internet van KPN heb je een USB-modem (49 euro) nodig die je aansluit op  je laptop. De software installeert zich automatisch. Voor consumenten biedt KPN vooralsnog geen insteekkaarten aan. Wil je toch gebruikmaken van zo'n kaart, dan moet je een zakelijk abonnement nemen.

Voor zakelijke gebruikers bood KPN al langer mogelijkheden voor mobiel internet via de laptop. Deze abonnementen staan ook in onze vergelijking Mobiel Internet via de laptop.

Hieronder de goedkoopste abonnementen voor Mobiel Internet op een rij. Vooralsnog is KPN het goedkoopste en is bovendien 2 maal zo snel als T-Mobile, maar 4 maal zo langzaam als Vodafone. Minpuntje is de datalimiet van 200 MB, terwijl bij T-Mobile het gebruik echt onbeperkt is.  200 MB per maand is genoeg voor e-mail en surfen over het Internet. Voor games, filmpjes, video of radio is het veel te weinig en wordt het bijbetalen. KPN heeft dit abonnement dan ook vooral bedoeld voor mensen met reeds een breedbandverbinding thuis.

Aanbieder Abonnement Snelheid down/up in kb/s Bundellimiet Maandprijs Buitenbundel
per MB
 KPN Laptop Instap  768/384  200 MB  € 17,50  € 0,29
 Vodafone Nationaal Standaard  3600/384  250 MB  € 19,50  € 0,30
 T-Mobile Pocket Internet Totaal Plus  384/32  onbeperkt  € 19,50

na 250 MB snelheid naar 128 KB

 Telfort  Mobiel Internet onbeperkt  384/384  fair use  € 45,22  n.v.t.

Geactualiseerd: donderdag 4 juni 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.