Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

KPN biedt 4G mobiel internet

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

KPN biedt vanaf 11 mei zijn zakelijke klanten een mobiel internet abonnement waarmee hoge internetsnelheiden bereikt kunnen worden via 4G. Voor gebruikers van het 4G netwerk wordt de maximaal beschikbare downloadsnelheid 50 Mbps en uploadsnelheid 25 Mbps.

Het down- en uploaden van bestanden, afbeeldingen of video’s is daarmee twee tot vier keer sneller dan op 3G. KPN is eind 2010 gestart met een LTE test en heeft gekozen voor een stapsgewijze introductie. Het 4G netwerk biedt op dit moment dekking in twee gebieden in Utrecht en Den Haag.

Zakelijke KPN-klanten kunnen het 4G abonnement direct aanvragen via een van de KPN Business Centers. Daar ontvangen zij ook de 4G Dongel met USB aansluiting voor de laptop en de  4G SIM-kaart, waarmee direct gebruik gemaakt kan worden van mobiel internet via 4G.

Ziggo heeft eerder deze week ook een abonnement op basis van LTE geïntroduceerd, te bestellen bovenop een abonnement op Internet Plus in de steden Oss, Breda en Zwolle. Ziggo belooft snelheden tot 100 Mbps.

 

Geactualiseerd: donderdag 30 januari 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.