Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

KPN biedt haar klanten nu ook gratis Unified Messaging!

Leestijd: 2 minuten

Unified Messaging is een verzamelnaam voor de integratie van diensten op het vaste/mobiele telefoonnet en het internet.

Sinds 15 januari 2001 biedt KPN haar klanten de volgende 3 diensten op dit gebied aan:

· Voicemail in e-mail
De ingesproken Voicemailberichten -die maximaal naar twee e-mailadressen kunnen worden gestuurd- op de vaste of mobiele telefoon kunnen via de geluidskaart van de pc overal ter wereld worden beluisterd. In tegenstelling tot de concurrenten op dit gebied (XOIP en Message4u) is hiervoor geen apart telefoonnummer nodig. De kosten zijn de gebruikelijke kosten voor de internetverbinding wanneer de berichten worden opgehaald.


· E-mail in Voicemail
Via VoiceMail van het vaste net is te horen of en hoeveel e-mailberichten er ontvangen zijn, zonder achter de computer te gaan zitten. Het beluisteren van VoiceMail via de eigen telefoon is altijd gratis. De mobiele beller die onderweg van deze dienst gebruik wil maken, moet eerst naar zijn privé-nummer op het vaste netwerk bellen (niet gratis) en vervolgens zijn pincode intoetsen. Wanneer gebruik wordt gemaakt van de gecombineerde VoiceMail is het kiezen van 333 vanaf de mobiele (KPN Mobile) telefoon voldoende.

Voorlopig is deze dienst alleen beschikbaar voor gebruikers van de KPN internetdochters Planet Internet en Het Net.


· Faxmail in e-mail
Met Faxmail in e-mail worden faxberichten als computerbestand (bestandstype: .tif) doorgestuurd naar het door u opgegeven e-mailadres. Daarbij wordt gebruik gemaakt van een speciaal voor deze dienst toe te wijzen persoonlijk faxnummer (084-2## ## ##), welke gratis bij KPN is aan te vragen.
De voor het lezen van een .tif file noodzakelijke software maakt deel uit van alle gangbare Windows programma (vanaf Windows95).
De kosten zijn de gebruikelijke kosten voor de internetverbinding wanneer de berichten worden opgehaald.


Aanmelding
Om de nieuwe diensten te kunnen gebruiken als KPN klant, moet u zich eerst eenmalig gratis registreren als gebruiker bij www.kpn.com, waar u ook uitgebreidere info over deze nieuwe KPN Unified Messaging Diensten kunt krijgen.

Op Bellen.com vindt u onder het kopje Unified Messaging al geruime tijd info over Unified Messaging Diensten, o.a. wat deze dienst exact inhoudt en wie deze services aanbieden!

Geactualiseerd: donderdag 7 mei 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.