Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 20.00 uur
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

KPN biedt met HP en Microsoft mobiele dienst

Leestijd: 1 minuut

KPN Mobile biedt in samenwerking met HP en Microsoft een dienst voor snelle mobiele toegang tot bedrijfsinformatie onder de naam Lucio. Bedrijven met mobiele medewerkers kunnen hierdoor overal bedrijfs e-mail, agenda en adressenboek raadplegen en wijzigen.
Het Lucio-pakket bestaat uit PDA’s / Pocket PC's in combinatie met een mobiele telefoon, die direct toegang geeft tot de Exchange 2000-omgeving van het bedrijf. Deze koppeling vindt plaats via beveiligde ‘Virtual Private Networking’ (VPN) - verbindingen, die ervoor zorgen dat alleen geautoriseerde gebruikers toegang krijgen tot de gegevens op het bedrijfsnetwerk.
KPN zet met deze samenwerking een eerste stap in het aanbieden van innovatieve mobiele toepassingen voor het midden- en kleinbedrijf (MKB). Uitbreidingen van laptop met GPRS-kaart en andere PDA's liggen in het verschiet.
KPN levert de mobiele telefoons, gebruik van het mobiele datanetwerk (GPRS) en de beveiligde verbinding naar het bedrijfsnetwerk; HP levert iPAQ Pocket PC's en eventuele servers; Microsoft levert de software, waaronder Microsoft Windows 2000 en Microsoft Exchange 2000.

Geactualiseerd: donderdag 7 mei 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie