Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten morgen vanaf 10.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

KPN biedt Smart TV app voor draadloos televisiekijken

door Marit Veldkamp Leestijd: 1 minuut

kpn-smart-tv-app.PNGKPN introduceert vanaf vandaag een Smart TV app waarmee klanten draadloos televisie kunnen kijken vanuit de app. Op deze manier heb je geen kastjes of kabels meer nodig om televisie te kijken. 

KPN noemt het ideaal voor kamers waar geen bekabeling ligt. De app draait op het platform van smart-tv’s en is te downloaden in de appstore op de smart tv. 

Voor wie te gebruiken?

De app is te gebruiken voor mensen met een KPN internet en tv abonnement en moeten beschikken over een recent model smart tv van Samsung (vanaf 2017). De Smart TV app is de afgelopen tijd uitgebreid getest. In de loop van 2019 verwacht het bedrijf de app ook aan te bieden aan klanten met andere smart tv’s. 

Smart TV app naast iTV app

De Smart TV app biedt de meest gebruikte functionaliteiten zoals live tv-kijken, terugkijken, pauzeren, begin gemist en opnemen. Daarnaast is er een zoekfunctie met genrefiltering. Op basis van klantfeedback wil KPN de mogelijkheden nog verder uitbreiden. KPN bood al eerder de iTV app voor smartphones en tablets om thuis en onderweg programma’s te kijken.

Geactualiseerd: woensdag 5 augustus 2020

Marit Veldkamp
Marit Veldkamp Accountmanager

Marit is sinds 2016 werkzaam bij de Bencom Group. Als accountmanager is zij verantwoordelijk voor de externe contacten met onder andere telecomproviders, daardoor is ze goed op de hoogte wat er speelt in de telecommarkt. Daarnaast houdt Marit zich samen met haar collega's bezig met de content op de telecomwebsites zoals bellen.com en internetten.nl om jou van de meest actuele informatie te voorzien.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie