Gratis, objectief en onafhankelijk internet vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

KPN biedt Smart TV app voor draadloos televisiekijken

door Marit Veldkamp

kpn-smart-tv-app.PNGKPN introduceert vanaf vandaag een Smart TV app waarmee klanten draadloos televisie kunnen kijken vanuit de app. Op deze manier heb je geen kastjes of kabels meer nodig om televisie te kijken. 

KPN noemt het ideaal voor kamers waar geen bekabeling ligt. De app draait op het platform van smart-tv’s en is te downloaden in de appstore op de smart tv. 

Voor wie te gebruiken?

De app is te gebruiken voor mensen met een KPN internet en tv abonnement en moeten beschikken over een recent model smart tv van Samsung (vanaf 2017). De Smart TV app is de afgelopen tijd uitgebreid getest. In de loop van 2019 verwacht het bedrijf de app ook aan te bieden aan klanten met andere smart tv’s. 

Smart TV app naast iTV app

De Smart TV app biedt de meest gebruikte functionaliteiten zoals live tv-kijken, terugkijken, pauzeren, begin gemist en opnemen. Daarnaast is er een zoekfunctie met genrefiltering. Op basis van klantfeedback wil KPN de mogelijkheden nog verder uitbreiden. KPN bood al eerder de iTV app voor smartphones en tablets om thuis en onderweg programma’s te kijken.

Marit Veldkamp

Accountmanager
Marit Veldkamp
Ik ben Marit, sinds 2016 werkzaam bij de Bencom Group. Als accountmanager ben ik verantwoordelijk voor de externe contacten met onder andere telecomproviders, daardoor ben ik goed op de hoogte wat er speelt in de markt. Daarnaast houd ik mij samen met mijn collega's bezig met de Telecomwebsites om jou van de meest actuele vergelijkingen te kunnen voorzien!
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie