Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

KPN brengt live tv op iPad en laptop

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Per 15 september gaat KPN zijn interactieve tv dienst verder uitbreiden. Met  iTV Online is het straks mogelijk overal in en om het huis op de iPad of laptop live televisie te kijken en van andere interactieve diensten gebruik te maken.

Thuis 20 populaire tv-zenders op iPad of laptop
Alle huishoudens met Interactieve TV van KPN -eind juni waren dat er 416.000- krijgen de volgende maand gratis toegang tot iTV Online, waardoor ze live kunnen kijken naar twintig tv-zenders uit binnen- en buitenland. Naar verwachting worden er in de toekomst meer zenders in het pakket opgenomen.

De tv-beelden kunnen alleen via de eigen internetaansluiting thuis worden bekeken. Het is dus niet mogelijk om via een ander netwerk (bijvoorbeeld bij iemand anders thuis, via een publieke HotSpot of via mobiel internet) hiernaar te kijken. De beelden worden via WiFi draadloos verspreid in en om het huis.
 
Ook interactieve mogelijkheden
Naast live tv biedt de dienst ook interactieve mogelijkheden. Op de iPad kun je live-tv pauzeren en op de laptop kun je on demand uitzendingen van Programma Gemist terugkijken en films uit de videotheek bestellen en bekijken.

Ook nieuw is de mogelijkheid om bepaalde interactieve functies buitenshuis te gebruiken: zo kun je thuis of onderweg de programmagids raadplegen en bladeren door het Programma Gemist aanbod alsmede door de catalogus van de Videoland videotheek. Als je het Opnemen Pakket afneemt kun je onderweg ook opnames inplannen, wat handig is als je het vergeten bent.

De laptop biedt op dit moment net iets meer interactieve mogelijkheden dan de iPad. KPN streeft ernaar om dit verschil snel op te heffen. Daarvoor is het bedrijf in onderhandeling met Apple.
 
Beschikbaar via de App Store en kpn.com
De gratis app voor de iPad is vanaf 15 september te downloaden. Vanaf die datum is iTV Online op de laptop en pc te bekijken via kpnvandaag.

Meer info & bestel: Voordeelpakket met Interactieve TV (webdeal + actie tot 1 sept.) 

Geactualiseerd: donderdag 18 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.