Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

KPN Eredivisie Live nu in HD en in prijs verhoogd

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

KPN heeft het aanbod van Eredivisie Live voor abonnees van Interactieve TV uitgebreid en de prijs verhoogd. Vanaf de start van de tweede helft van de voetbalcompetitie worden de beelden in HD aangeboden. Daarnaast kunnen kijkers Eredivisie wedstrijden op een later tijdstip terugkijken met Eredivisie Live Gemist. Verder is de prijs verhoogd naar 15 euro per maand.

Eredivisie Live HD
Eredivisie Live biedt rechtstreekse beelden van Eredivisie wedstrijden en Champions League live. Dat gebeurt nu ook bij KPN in HD-kwaliteit. Eerder kwamen kabeltv-aanbieders UPC en Ziggo hier mee. Ook bij satellietaanbieder CanalDigitaal is Eredivisie Live in HD-kwaliteit beschikbaar (sinds november).
 
Eredivisie Live Gemist
Eredivisie Live Gemist biedt de mogelijkheid om wedstrijden tot 10 dagen terug te kijken. Klanten krijgen hiermee on-demand toegang tot de volledige herhalingen van de wedstrijden, de samenvattingen en een verzameling van vele historische wedstrijden en specials.
 
Tarieven
Per 15 januari is de prijs voor Eredivisie Live met 2,50 verhoogd naar  15 euro per maand. Ter vergelijking: UPC vraagt nog steeds 12,50 en Ziggo 16,95 euro. CanalDigitaal is met 11,95 euro de goedkoopste. Interactieve TV van KPN kost 10 euro per maand, maar dit kan alleen worden afgenomen in combinatie met een internetabonnement van KPN dat verkrijgbaar is vanaf 25 euro per maand. 
 
Om Eredivisie Live HD te ontvangen is het niet nodig om een extra HD pakket aan te schaffen. Wel moet de kijker beschikken over een HD of HD ready televisie, herkenbaar aan het HD-logo. De digitale TV ontvanger van KPN is geschikt voor HD TV en hoeft dus niet vervangen te worden.

Nadruk op Interactieve TV
Dit jaar wil KPN, met een marktaandeel van 22% de tweede aanbieder op de markt voor digitale tv, vooral de nadruk leggen op Interactieve TV. Hiernaast blijft KPN ook Digitenne verkopen. 
Meer info: Digitelevisie.nl en Totaalwijzer.nl (1e 3 mnd gratis TV kijken)

Geactualiseerd: donderdag 30 juli 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.