Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

KPN Facebook WensApp voor Oud en Nieuw

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

Geen zin om nieuwjaarskaarten te schrijven en bezitter van een Facebook-account? KPN heeft een WensApp uitgebracht voor Facebook. Met deze applicatie kan een nieuwjaarswens worden voorbereid en klaargezet. KPN zorgt ervoor dat alle wensen op 1 januari op Facebook staan.

De WensApp is beschikbaar tot 21 januari 2013. De Facebook-gebruiker vult zijn wenstekst in en selecteert de personen die deze moeten ontvangen. Daarna maakt KPN hiervan een videoboodschap.

Geactualiseerd: zondag 30 december 2012

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie