Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

KPN geeft weekend lang extra korting

Leestijd: 1 minuut

- 16/12 - Update: Ook dit weekend (vanaf vrijdag 16 december) biedt KPN deze actie weer aan, dus tot maandag heeft u wederom de kans te profiteren van een verdubbelde actiekorting!

Met ingang van vandaag, vrijdag 9 december, is de korting op het KPN Voordeelpakket verdubbeld. Bijzonder aan deze actie is dat hij aanstaande maandag alweer is afgelopen. Wilt u ervan profiteren, dan is het dus belangrijk om snel te beslissen!

Internet, bellen en tv kijken in één pakket
De actie is geldig voor de Alles-in-1 pakketten van KPN: het Voordeelpakket en het Voordeelpakket met hogere snelheden. In plaats van een korting van 15 euro per maand voor de eerste drie maanden, is deze korting de eerste zes maanden geldig. De totale korting is dus een weekend lang geen 45 euro, maar 90 euro. Het is voor zover wij dat kunnen nagaan voor het eerst dat een actie zo'n korte looptijd heeft als deze, wellicht gaan we binnenkort meer weekendstunts zien!
 

Geactualiseerd: vrijdag 19 juni 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.