Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

KPN: grootste dekking HSDPA voor mobiel internet

Leestijd: 2 minuten

KPN beschikt over de grootste dekking met HSDPA voor razendsnel mobiel internet. Dat heeft het telecombedrijf vandaag in een persbericht naar buiten gebracht.

Van UMTS naar HSDPA
KPN heeft de afgelopen tijd in hoog tempo zijn UMTS-netwerk omgezet naar HSDPA voor razendsnel mobiel internet. Het telecomconcern claimt onbetwist koploper te zijn in deze competitieve markt, want alleen het HSDPA-netwerk van KPN zou 90% van de Nederlandse bevolking kunnen voorzien van snel mobiel internet.Dit betekent dat de klant van KPN overal en altijd kan werken met de snelheid die zij gewend is van thuis of op kantoor. 

Directeur Marco Visser van KPN Mobiel zegt als marktleider verheugd te zijn om als eerste aanbieder in Nederland een zo goed als landelijk dekkend HSDPA-netwerk te kunnen bieden. Hij kijkt tevreden terug op de netwerkversnelling. "Ondanks het feit dat we deze snelheid nog maar kort aanbieden, ontvangen we al veel positieve reacties van onze klanten. Zij ervaren de hogere snelheid als een groot voordeel voor mobiel internet. Daar zijn we uiteraard erg gelukkig mee."

KPN sluit je aan
KPN's strategie is om zowel consumenten als de zakelijke markt te laten profiteren van de wereld van morgen. Onlangs lanceerde KPN een website over draadloos zakendoen. Een persoonlijk adviseur geeft een kosteloos advies over de mogelijkheden, passend bij de specifieke situatie van de ondernemer. Meer informatie is te vinden op www.kpn.com/draadloos.

Concurrentie: T-Mobile en Vodafone
Ook de concurrerende telecombedrijven T-mobile en Vodafone bieden HSDPA aan. T-Mobile begon er direct mee, Vodafone stapte later over. Het dekkingsgebied van Vodafone ligt voornamelijk in de Randstad, maar zal de komende vier maanden uitgebreid worden naar bijna het gehele land. De op een na grootste aanbieder heeft zich eerst op indoor dekking in de Randstad gericht, omdat zich daar 80 procent van het zakelijk gebruik van breedband mobiel internet bevindt.

Meer informatie: Mobiel Internetten

Geactualiseerd: donderdag 7 mei 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie