Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

KPN installatiegarantie op Alles-in-1

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Vanaf 1 juli biedt KPN gratis installatiegarantie op al hun Doe-Het-Zelf pakketten. De installatiegarantie is de opvolger van de monteur acties. Hiermee wil KPN klanten voortaan altijd de zekerheid van een geslaagde installatie bieden. Telfort geeft eveneens garantie op de installatie van internet en interactieve tv.

Waarom voortaan een installatiegarantie?
Volgens KPN willen mensen er zeker van zijn dat de installatie goed gaat. Of dit met monteur is of zonder is voor hen niet van belang, blijkt uit onderzoek. Uit datzelfde onderzoek blijkt dat klanten ook nadelen zien van een installatie door een monteur. Thuis moeten blijven en de wachttijd worden vooral als vervelend genoemd. 

Met de installatiegarantie wil KPN de zekerheid van een goede installatie bereiken zonder de nadelen van een monteursafspraak. Om deze zekerheid altijd te kunnen bieden wordt de installatiegarantie op alle Doe-Het-Zelf pakketten geboden.

Direct monteur nog steeds mogelijk
Als de installatie met de hulp van de gratis helpdesk nog niet lukt, dan stuurt KPN alsnog gratis een monteur. Het blijft mogelijk om direct voor installatie door een monteur te kiezen. Dit kost € 62,50 en kunt u bij het bestellen aangeven. U weet dan direct de datum waarop de monteur langskomt.

Telfort ook installatie garantie
KPN-dochter Telfort geeft eveneens garantie op de installatie. Wie kiest voor een Telfort pakket met Interactieve TV ontvangt een gratis Doe-Het-Zelf pakket met duidelijke instructies. Wanneer de klant er niet uit komt met telefonische hulp, komt een ervaren monteur het pakket installeren. Direct installeren door een monteur kost bij Telfort 70 euro. 

Geactualiseerd: vrijdag 19 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.