Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

KPN interactieve tv nu ook op smartphone

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Abonnees op interactieve tv van KPN kunnen nu ook op hun smartphone overal in en om het huis tv kijken. Per 30 juli op de iPhone, vanaf 6 augustus op de Samsung Galaxy. Daarnaast is het zenderaanbod uitgebreid met BBC 1 en 2. De dienst is gratis.

In en om het huis live tv kijken op tablet, laptop en smartphone
Sinds september vorig jaar biedt KPN als eerste in Nederland een interactieve tv dienst onder de noemer Interactieve TV Online. Hiermee kunnen klanten overal in en om het huis op de tablet of laptop -en nu ook smartphone- live kijken naar 22 tv-zenders en van andere interactieve diensten gebruik maken. 

De dienst is gratis, Interactieve TV Online is een van de extra features die klanten automatisch in hun KPN alles-in-één pakket ontvangen.

Zenderaanbod uitgebreid met BBC 1 en 2
Daarnaast is het zenderaanbod voor Interactieve TV Online uitgebreid met BBC 1 en 2. Ook krijgt de iTV Online app voor iPad en Android-tablets de komende weken een nieuw menu die zorgt dat tv-kijken en bladeren door Programma Gids en Videotheek Thuis gemakkelijker wordt.
 
Upgrade voor tablet op 13 augustus
De upgrade voor Android Tablet en iPad volgt op 13 augustus. Live tv-kijken op Android telefoons werkt alleen met Android versie 3.0 of hoger.

Vergelijk&bestel: KPN Alles-in-één met Interactieve TV, Internet en Bellen (actie)
(online bestellen = € 35 goedkoper)

Geactualiseerd: donderdag 30 januari 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.