Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

KPN komt tegemoet aan eis Consumentenbond

Leestijd: 1 minuut

KPN komt tegemoet aan de eis van de Consumentenbond dat de problemen van duizend klanten met internetbellen worden opgelost. Dat zei een woordvoerder van het telecomconcern vrijdag.

De Consumentenbond had geëist dat voor vrijdagmiddag internetbellen bij duizend van zijn leden weer naar behoren zou werken, of dat KPN harde toezeggingen zou doen over de oplossing van de technische mankementen.

KPN zegt nu bij twee derde van de huishoudens de problemen te hebben opgelost. Een derde heeft een datum te horen gekregen waarop internetbellen het weer goed moet doen. KPN heeft een aantal klanten nog niet kunnen bereiken, aldus de zegsman.

De Consumentenbond had gedreigd met onder meer juridische stappen als KPN niet aan zijn eis zou voldoen. Een woordvoerder van de belangenorganisatie kon nog niet zeggen of het concern daadwerkelijk de duizend klanten heeft geholpen.

Bron: Nu.nl

Meer informatie: InternetPlusBellen van KPN

Geactualiseerd: vrijdag 9 maart 2007
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.