Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

KPN Konings TV in 13 steden

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

KPN zet op 30 april in 13 steden in alle 12 provincies grote schermen neer, waarop onder andere de troonwisseling live te zien is en heel Nederland met elkaar verbonden wordt. Bezoekers kunnen zo dus feestvieren, zonder dit historische moment te moeten missen.

Live troonwisseling volgen én live schakeling tussen de 13 steden
Op KPN Konings TV zendt KPN de NPO-uitzending van de troonswisseling live uit via grote schermen van 3 x 5 meter: de abdicatie van de Koningin, de balkonscène en de inhuldiging van de Koning.  Daarnaast worden ook het concert Samen voor Oranje in Ahoy, het Koningslied, de koningsvaart en het optreden van dj Armin van Buuren samen met het Concertgebouworkest live uitgezonden. Op de schermen zullen ook live-videobeelden uit de aangesloten steden worden getoond. 


Op deze manier kunnen bezoekers van lokale festiviteiten deze historische momenten live volgen en hoeven zij niet speciaal thuis te blijven. Hiermee  maakt KPN het voor Nederlanders mogelijk om ook op Koninginnedag televisie te kijken zoals het hen uitkomt, dus ook op straat met andere feestvierders.

Oranje strik voor KPN
Het Nationaal Comité Inhuldiging heeft besloten KPN de oranje strik voor dit initiatief toe te kennen.

De 13 locaties
De mega schermen komen op de volgende plaatsen: Groningen  –  Grote Markt, Leeuwarden – Wilhelminaplein, Almere - Forum, Utrecht - De Neude, Den Bosch – De Markt, Maastricht - Vrijthof, Middelburg – De Markt, Amsterdam – Stoperaplein, Rotterdam - Schouwburgplein, Den Haag - Grote Markt, Zwolle - Rodetorenplein, Assen – De Brink, Arnhem – Kerkplein.

Geactualiseerd: donderdag 25 april 2013

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.