Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten morgen vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

KPN lanceert ADSL-TV in vierde kwartaal

Leestijd: 2 minuten

KPN begint in het vierde kwartaal met televisie via ADSL. Het telecombedrijf is druk bezig met het voltooien van het multi-play aanbod van telefonie, mobiel, breedband en televisie. Dit meldt Broadbandtvnieuws. 

Aanbod TV van KPN
Het aanbod zal bestaan uit ongeveer 50 tv-kanalen, 100 radiokanalen en een video-on-demand dienst. De afgelopen tijd heeft KPN al een aantal proeven met ADSL-TV gehouden, binnenkort volgt nog een proef. Daarna moet in het vierde kwartaal de techniek zover ontwikkeld zijn dat met de commerciële uitrol een begin kan worden gemaakt.

Al eerder kondigde Siemens aan de infrastructuur aan KPN te gaan leveren voor het project. Onlangs werd bekend dat Kreatel de set-top boxen zal leveren, waarmee de ADSL-aansluiting aan de televisie zal worden gekoppeld. Naar verwachting komt er ook een versie met een Persoonlijke Video Recorder. De TV dienst via ADSL komt naast het Digitenne aanbod van KPN-TV. Het maandelijkse abonnementsgeld bedraagt €7,95.

Revolutionair
Wat u allemaal kunt doen met TV van KPN, is heel revolutionair.  Met TV van KPN bepaalt u straks zelf wat er bij u thuis op de buis komt, zo kondigt het bedrijf het nieuwe TV kijken aan. Zo kunt u:

  • Tv-programma's live pauzeren, terugspoelen of vertraagd terugkijken
  • Gemiste programma’s opnieuw bekijken. Tot wel een week na de uitzending
  • De nieuwste films vanuit huis bestellen en bekijken
  • Veel en gemakkelijk digitaal opnemen

Klik hier voor meer informatie en bestellen TV van KPN   

KPN geeft in een korte demo alvast een voorproefje van TV van KPN

Geactualiseerd: donderdag 30 januari 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie