Gratis, objectief en onafhankelijk internet vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

KPN lanceert nieuw i-mode toestel

Met de Toshiba TS21i lanceert KPN Mobile vandaag een tweede i-mode toestel naast de NEC n21i. Op de GSM-toestelvergelijking kan men al sinds een tijdje de specificaties van het toestel vinden.

Is het eerste i-mode toestel al voor de flink gedaalde prijs van 49 euro verkrijgbaar, de Toshiba TS21i zal afhankelijk van het gekozen abonnement vanaf 0 euro worden aangeboden. In de eerste drie maanden kan de klant gratis i-mode gebruiken (tot 10 Mb per maand). De Toshiba wordt geleverd met een extra batterij waardoor permanente beschikbaarheid gegarandeerd is.
Dankzij de speciale i-mode toets is de Toshiba gemakkelijk te bedienen. Er is een speciale handsfree-carkit ontwikkeld. Klik hier voor verdere bijzonderheden over de abonnementsprijzen en aanbiedingen.

Met i-mode krijgen gebruikers -zoals gemeld- makkelijk en snel toegang tot privé- en zakelijke informatie, waar en wanneer ze dat willen. De beurskoersen, nieuwsberichten, weerberichten, verkeersberichten etc. zijn altijd actueel op i-mode. Maar ook foto's ontvangen en versturen, betaald parkeren, agendafaciliteiten, evenementenkalender raadplegen, een auto zoeken of beltonen downloaden zijn mogelijk op i-mode. Iedere week komen er nieuwe diensten bij.

Update 14-11-2002: de link naar KPN geeft helaas af en toe aan dat de pagina niet beschikbaar is. Wilt u toch de bijzonderheden en abonnementsprijzen weten, kijk dan op KPN.com onder 'nieuw i-mode toestel'.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie