Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

KPN lanceert nieuw i-mode toestel

Leestijd: 2 minuten

Met de Toshiba TS21i lanceert KPN Mobile vandaag een tweede i-mode toestel naast de NEC n21i. Op de GSM-toestelvergelijking kan men al sinds een tijdje de specificaties van het toestel vinden.

Is het eerste i-mode toestel al voor de flink gedaalde prijs van 49 euro verkrijgbaar, de Toshiba TS21i zal afhankelijk van het gekozen abonnement vanaf 0 euro worden aangeboden. In de eerste drie maanden kan de klant gratis i-mode gebruiken (tot 10 Mb per maand). De Toshiba wordt geleverd met een extra batterij waardoor permanente beschikbaarheid gegarandeerd is.
Dankzij de speciale i-mode toets is de Toshiba gemakkelijk te bedienen. Er is een speciale handsfree-carkit ontwikkeld. Klik hier voor verdere bijzonderheden over de abonnementsprijzen en aanbiedingen.

Met i-mode krijgen gebruikers -zoals gemeld- makkelijk en snel toegang tot privé- en zakelijke informatie, waar en wanneer ze dat willen. De beurskoersen, nieuwsberichten, weerberichten, verkeersberichten etc. zijn altijd actueel op i-mode. Maar ook foto's ontvangen en versturen, betaald parkeren, agendafaciliteiten, evenementenkalender raadplegen, een auto zoeken of beltonen downloaden zijn mogelijk op i-mode. Iedere week komen er nieuwe diensten bij.

Update 14-11-2002: de link naar KPN geeft helaas af en toe aan dat de pagina niet beschikbaar is. Wilt u toch de bijzonderheden en abonnementsprijzen weten, kijk dan op KPN.com onder 'nieuw i-mode toestel'.

Geactualiseerd: donderdag 7 mei 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie