Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vergelijk alle deals
Vergelijk alle
Black Friday
deals
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

KPN levert nu standaard 2 digitale ontvangers

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

KPN levert voortaan standaard twee ontvangers bij abonnementen op Interactieve TV. Hierdoor is het nu mogelijk op twee televisietoestellen in huis dezelfde kwaliteit programma’s te bekijken, terug te kijken en op te nemen. Interactieve TV van KPN inclusief twee ontvangers kost 15 euro per maand.

Uit onderzoek in opdracht van KPN blijkt dat er in de Nederlandse huishoudens gemiddeld twee televisies staan. Steeds meer huishoudens zouden ook op de tweede tv in huis van alle features van Interactieve TV gebruik willen kunnen maken. Met het nieuwe tv pakket biedt KPN nu deze mogelijkheid.
 
Tarieven
Het tarief voor het basispakket Interactieve TV inclusief twee ontvangers is 15 euro. Klanten die maar een decoder willen, betalen 4 euro minder. Bestaande klanten kunnen een tweede iTV ontvanger aanvragen. Voor Interactieve TV is het noodzakelijk om internet van KPN te hebben.  

TV pakketten
Vanaf vandaag is Live TV pauzeren standaard opgenomen in het basispakket. KPN biedt bovenop het basispakket een aantal extra pakketten zoals bijvoorbeeld Eredivisie Live, het Kidspakket en het Pluspakket. De zenders uit de extra pakketten kunnen zonder extra kosten op de tweede TV aansluiting gekeken worden.
 
Over TV van KPN
Met een marktaandeel van 22 procent is KPN naar eigen zeggen de tweede aanbieder op de markt voor digitale tv in Nederland. De nadruk ligt dit jaar vooral op Interactieve TV. Daarmee kunnen consumenten tv-kijken op hun eigen manier. Live TV Pauzeren, Programma Gemist, Videotheek Thuis en het opnemen en bewaren zijn hierbij belangrijke functies. Naast Interactieve TV blijft KPN ook Digitenne verkopen. 
 

Geactualiseerd: vrijdag 19 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.